Suntem o echipă care încearcă să publice informații de calitate pentru tinerii părinți

Povestea Creative Art a început în 2010 când mai mulți tineri au pus bazele celui mai mare site cu obiective turistice din România, site-ul locuridinromania.ro. În același timp, toți membrii Creative Art coordonau proiecte importante din piața media românească, precum revistele CăminulCasa MeaBucătăria pentru toțiBebelu, Industry Insights și suplimentul ziarului România liberă – Proiecte locale, dar și site-urile CasaMea.ro și Bebelu.ro. Din 2014 a fost creeat grupul Creative Art Holding care înglobează următoarele divizii: CREATIVE ART PUBLISHERCREATIVE ART ADVERTISING și CREATIVE ART SEO.

Divizia de publishing a grupului Creative Art Holding administrează sute de domenii online, care adună lunar o audiență formată din milioane de persoane.  De asemenea, în portofoliul nostru se află și produsele periodice tipărite: revista Eu Iubesc România, revista Mamă de profesie, revista Concept Casa, revista Industry Journal și ziarul Agenda Primarului.

În 2018 am câștigat titlul de partener principal în proiectul Romania19, cel mai mare proiect de promovare a României.

diploma-mama-de-profesie

Toate articolele publicate pe acest site cât și în rețeaua Creative Art sunt realizate cu ajutorul unei echipe de peste 40 de redactori și verificate de specialiștii noștri și apoi aprobate de echipa de manageri: 

Mariana Nicolae – O recomandă experiența în funcția de Redactor-Șef al revistelor Planul Casei Mele și Casa Mea.

Turcu Elena – O recomandă experiența în funcția de Redactor-Șef al revistei Căminul și al site-ului CasaMea.ro.

Tatiana Tuță – O recomandă experiența în funcția de Redactor-Șef al revistelor Bebelu și Mamă de profesie, dar și al site-ului Bebelu.ro.

Bogdan Modreanu – Îl recomandă experiența de Art Director și Publisher al revistelor Căminul, Bucătăria pentru toți, Bebelu, Industry Insights, și suplimentului ziarului România liberă.

Echipa noastră de medici:

Doctor Anca Oltean, medic primar ortodonţie

Medicul Anca Oltean a obținut în practica medicală din ultimii 16 ani rezultate uimitoare în cazuri dificile ale pacienților care i-au trecut pragul, de la cei cu probleme de ocluzie, mușcături defectuoase, probleme articulare și înghesuiri dentare sau cazuri care necesitau tratament combinat cu chirurgia ortognată. Toate acestea au fost întâlnite atât la adulți, cât și la copii, oameni pentru care medicul Anca Oltean și-a purtat misiunea de a le schimba viața în bine. Pentru că da, un zâmbet frumos și sănătos are puterea de a ne schimba viața într-un mod miraculos.

Doctor Alexandru Şerbănescu 

Medic stomatolog  promoţia 1997-2003, Facultatea de Stomatologie a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”, Bucureşti, mă aflu într-un proces continuu de cercetare şi perfecţionare în domeniul stomatologiei şi medicinii convenţionale şi alternative, pentru a găsi cele mai bune metode de tratament în raport cu frumoasa diversitate umană. În anii petrecuţi lângă pacient am sintetizat metode pentru majoritatea afecţiunilor , personalizându-le pentru fiecare în parte, în aşa fel încât rezultatul să fie cel puţin pe măsura aşteptărilor.

Doctor Aliona Frigioi

Star Dental Clinic by Medfactory, Medic specialist ortodonţie şi ortopedie dento-facială 

Doctor Andreea Dumitrescu

Medic dentist, Competenţă ortodonţie şi protetică pe implanturi 

Doctor Dicu Violeta

Cu o experienţă de peste 20 de ani dețin și administrez o clinică stomatologică în care se pot efectua cele mai moderne tratamente stomatologice cu aparatură de ultimă generație

Doctor Serafinceanu Nakisa, Medic specialist pediatrie

Clinica Medicala Persepolis oferă servicii de înaltă calitate ale medicilor specialişti pediatri, nu doar ale medicilor de familie.

Doctor Cimpoeru Nicoleta Claudia 

Medic primar gastroenterolog, doctor în științe medicale. În prezent lucreaz în cadrul Centrului Medical de Diagnostic, Tratament și Medicină Preventivă București (Policlinica Washington). Coordonez numeroase studii clinice în domeniul bolilor inflamatorii intestinale şi sunt implicată în activitatea educativă a asociațiilor de pacienți cu afecțiuni hepatice și oncologice din România,

Doctor Daniela Pintican, medic specialist în obstetrică-ginecologie

Competenţe: chirurgie laparoscopică, colposcopie, ecografie. Stagii de pregătire în Tours- Franţa. Doctorand în ştiinţe medicale.

Doctor Cotlarciuc Vlad – 

Medic şef laborator de analize medicale, coordonator compartiment microbiologie.

Dr. George Dejeu, 

medic specialist chirurgie, Spitalul Pelican Oradea

Medic specialist chirurgie, absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie ‘Iuliu Hațieganu’ din Cluj-Napoca. Asistent universitar în departamentul de Chirurgie al Facultății de Medicină din cadrul Universității din Oradea. Doctor în științe medicale cu tema cercetată chirurgia minim invazivă a cancerului de rect. Activitatea principală este în cadrul Spitalului Pelican din Oradea. Unde obiectul principal de muncă este tratamentul minim invaziv (laparoscopic) al cancerului colo-rectal precum și chirurgia bariatrică minim invazivă. Dar include multiple patologii tratate minim invaziv. Echipa departamentului de chirurgie al Spitalului Pelican având una din cele mai mari experiențe din țara în chirurgia laparoscopică avansată. 

Medicine & Smiles

Discuţiile cu medicii noştri au loc în spaţii private, iar intervenţiile se desfăşoară în cabinete ultramoderne. Am achiziţionat aparatură de top şi suntem mereu conectaţi la noile tehnologii ce apar.

Doctor Simona Luca

Zâna Măseluţă MedConcept – Vă aşteptăm în lumea noastră, unde dialogăm cu cei mici şi încercăm să cunoască medicul stomatolog altfel! 

Doctor Gabriela Mureşan

Medic specialist psihiatrie pediatrică coordonează de 4 ani centrul Regamed, care oferă servicii în domeniul neuropsihiatriei infantile şi psihiatriei de adulţi, în 2 locaţii din Cluj şi Floreşti, oferind în contract cu CAS prin echipa de 22 profesionişti servicii de tip consultaţii medicale psihiatrie şi neurologie copii, psihiatrie adulţi, evaluări psihologice complexe şi psihoterapie, terapie comportamentală, logopedie şi psihopedagogie specială.

Doctor Oliver Wendrich, Medic specialist implantolog

Vox Dental Care – Tratamente fara durere si fara stres, totul se desfasoara intr-un ambient placut si relaxat. Pacientii nostri sunt intotdeauna in centrul atentiei si ne dedicam intru totul pentru satisfactia lor. Echipa de medici stomatologi experimentata, care se bucura de recunoastere la nivel national.